Prieskoniai
  • TERRE EXOTIQUE “Berbere” prieskonių mišinys iš ETIOPIJOS, 60 g.

    7.20  6.48 

    Šis tikras Etiopijos berberų mišinys yra labai aštrus ir pagardins visus kepsnius ir keptą mėsą. Taip pat puikiai tinka su spagečiais ir aštriu padažu!

  • TERRE EXOTIQUE “Madras” karis, 60 g.

    6.20  5.58 

    “Madras” karis yra garsiausias indiškų prieskonių mišinys. Jį galima naudoti visuose patiekaluose, net ir desertuose!

  • TERRE EXOTIQUE 3 pipirai, 75 g.

    9.30  8.37 

    Koks puikus mišinys! Aštrūs juodieji pipirai, stiprūs baltieji pipirai ir šviežūs žalieji pipirai. Susmulkinkite šį 3 pipirų mišinį ir pagardinkite visus savo mėsos patiekalus bei ant grotelių keptą žuvį.

  • TERRE EXOTIQUE 4 prieskonių mišinys, 60 g.

    6.80  6.12 

    Šis viduramžių laikų mišinys pagardins Jūsų sausainius, pyragus, vėžiagyvių ir keptos jautienos patiekalus.

  • TERRE EXOTIQUE 5 prieskonių mišinys, 60 g.

    6.10  5.49 

    Subtilaus anyžių skonio šis kinų 5 prieskonių mišinys gali būti naudojamas tiek su saldžiais, tiek su pikantiškais patiekalais. Pridėję žiupsnelį sojos padažo, skonis nukels tiesiai į Aziją…

  • TERRE EXOTIQUE Baltieji Penja pipirai, 70 g.

    8.80  7.92 

    Puikus kompanionas jūsų pipirų malūnėlyje! Šis baltasis „Penja“ pipiras su mentolio aromatu pasižymi išskirtiniu charakteriu ir skoniu. 2014 m. jis tapo pirmuoju Afrikos žemyno produktu, kuriam buvo suteikta saugomos geografinės nuorodos (PGI) statusas. Šiuos pipirus naudokite patiekaluose lengvai susmulkintus ir tai pagardins visus Jūsų patiekalus.

  • TERRE EXOTIQUE Baltieji Voatsiperifery pipirai, 50 g.

    10.20  9.18 

    „Voastiperifery“ pipirų vynmedžiai auga Madagaskaro miškų širdyje ir gali užaugti iki 10 m aukščio!  Šie pipirai puikiai tinka su traškiomis daržovėmis, kepta paukštiena ar žuvimi.

  • TERRE EXOTIQUE Česnako granulės, 90 g.

    5.05  4.54 

    Česnakas asocijuojasi su kiekvienu patiekalu, todėl nerizikuosite suklysti! Česnakas atsiskleidžia puikiais aromatais, kurie sustiprins kiekvieną patiekalą!

  • TERRE EXOTIQUE Čili pipirai “Angelo plaukai”, 15 g.

    7.00  6.30 

    Naudokite šias lengvas „Angelų plaukų“ gijas, kad papuoštumėte savo patiekalus ir patobulintumėte savo salotas. Aštrumas pagal Skovilio skalę: 5/10.

  • TERRE EXOTIQUE Čiobreliai, 30 g.

    5.25  4.72 

    Viduržemio jūros regiono stiprus čiobrelių skonis suteiks šilumos Jūsų patiekalams, keptai mėsai ir net skrudintiems abrikosams!

  • TERRE EXOTIQUE Citrinžolės drožlės, 20 g.

    4.70  4.23 

    Šios citrinžolės drožlės puikiai tinka žuvies ir vištienos marinatams, pagardina keptą mėsą ir sriubas.

  • TERRE EXOTIQUE Druska su triufeliais, 60 g.

    9.60  8.64 

    Šis, Himalajų druskos ir vasarinių triufelių mišinys, pakeis visus Jūsų patiekalus. Idealiai tinka su daržovėmis, karpačio, salotomis, subtilaus skonio žuvimi ar tiesiog su omletu.

  • TERRE EXOTIQUE Espellete čili pipirai, 40 g.

    9.70  8.73 

    Šis Espelette Čili pipiras yra aromatingas ir šiek tiek aštrus, ir tik dešimt ūkininkų pasaulyje turi receptą, kaip jį paruošti vartojimui. Naudokite visur, tiek saldžiuose, tiek pikantiškuose patiekaluose. Skovilio skalė: 4/10 (aštrus).

  • TERRE EXOTIQUE Fleur De Sel su laimo žievele, 90 g.

    8.40  7.56 

    Šis Fleur de Sel su laimo žievele puikiai tiks prie žuvies, vėžiagyvių patiekalų bei majonezo ir avokado salotų.

  • TERRE EXOTIQUE Fleur De Sel su skrudintais prieskoniais, 90 g.

    8.70  7.83 

    Šis Fleur de Sel yra pagardintas skrudintais prieskoniais ir suteiks nepakartojame skonio visiems Jūsų patiekalams. Šį prieskonį PRVALOTE turėti savo virtuvėje!

  • TERRE EXOTIQUE Japoniškas kario prieskonių mišinys (Shichi-mi-togarashi), 50 g.

    7.20  6.48 

    Aštrus ir citriniškų natų mišinys. „Shichimi togarashi“ pažodžiui reiškia „septynių skonių čili pipirai“. Naudojamas sriuboms, makaronams, ryžiams ir ant grotelių keptai mėsai pagardinti.

  • TERRE EXOTIQUE Juodieji Kampoto pipirai, 70 g.

    9.20  8.28 

    Išsiskiriančios vaisių ir gėlių natos iš šių pipirų primena vaisių kompoto kvapus, atskleisdamos vanilės ir cukruotų citrusinių vaisių skonį. Puikiai tinka prie visų žuvies, vėžiagyvių ir paukštienos patiekalų.

  • TERRE EXOTIQUE Juodieji Penja pipirai, 70 g.

    9.30  8.37 

    Išskirtinis šių juodųjų Penja pipirų poskonis yra atsiradęs dėl natūraliai turtingo ir subalansuoto vulkaninio dirvožemio, kuriame šie pipirai auga. 2014 m. Jis tapo pirmuoju Afrikos žemyno produktu, kuriam buvo suteikta saugomos geografinės nuorodos (SGN) statusas. Šie juodieji „Penja“ pipirai praturtins Jūsų troškinius, ožkos sūrį ir mėsą.

  • TERRE EXOTIQUE Juodieji Voatsiperifery pipirai, 50 g.

    10.20  9.18 

    „Voastiperifery“ pipirų vynmedžiai auga Madagaskaro miškų širdyje ir gali užaugti iki 10 m aukščio! Retos, nepakartojamos ir netgi priklausomybę sukeliančios gėlių natos su šviežia citrusinių vaisių užuomina… Naudokite šį pipirą savo pipirų malūnėlyje ir pakylėkite visus savo receptus! Tinka su salotomis, bulvių patiekalais, ėrienos, kiaulienos, žuvies patiekalais. Nepakeičiamas ingredientas didkepsniams gardinti.

  • TERRE EXOTIQUE Kajeno čili pipirai, 55 g.

    7.10  6.39 

    Šie Kajeno Čili pipirai suteiks Jūsų patiekalams aštrų ir egzotinį skonį, ir puikiai tiks padažams, įvairiems patiekalams ar bulvėms gardinti.

  • TERRE EXOTIQUE Kakavos pupelės iš PERU, 60 g.

    5.05  4.54 

    PERU kakavos derlius imamas spalio mėn. Ši kakavos pupelė yra tokia pat skani  kaip saldainis! Jaučiamos karčios ir vaisinės natos. Naudokite ją sutarkuotą kreminiuose padažuose ir ji padažui suteiks šokolado poskonį.

  • TERRE EXOTIQUE Karibų prieskonių mišinys, 55 g

    6.20  5.58 

    1 arbatinis šaukštelis šio mišinio, įdėtas į naminį majonezą ar paprastą jogurtą, sukurs puikų padažą.

  • TERRE EXOTIQUE Kepsnių prieskonių mišinys, 50 g.

    7.20  6.48 

    Lengvai naudojami prieskoniai. Pagardinkite jautienos arba žvėrienos patiekalus. Galite šio prieskonių mišinio įpilti į džiūvėsėlius, įdarus, padažus arba tiesiai ant grotelių keptos mėsos …

  • TERRE EXOTIQUE Kurkumino (ciberžolės) milteliai, 60 g.

    5.75  5.17 

    Ciberžolė tai augalas, kuris auga prie skardžių, todėl turi silpną pipirų ir muskuso skonį bei jaučiamas lengvas aštrumas. Indijoje ciberžolė yra šventas prieskonis, taip pat svarbus garsiosios prancūziškos žuvies sriubos „bouillabaisse“ ingredientas. Ciberžolė pagyvins visus jūsų mėsos ir žuvies patiekalus, troškinius ir sukels šypseną Jūsų veide!

  • TERRE EXOTIQUE Medžiotojų prieskonių mišinys, 70 g.

    9.50  8.55 

    Šis saldžiai sūrus Kvebeko prieskonių mišinys idealiai tinka lašišai, keptai mėsai ir sriuboms.

  • TERRE EXOTIQUE Muscovado cukrus, 120 g.

    4.80  4.32 

    Cukranendrių cukrus, kuris nebuvo rafinuotas su saldymedžio natomis… Puikiai tinka prie jogurto ar ant „Crème Brullée“… Kai kurie jį valgo net su šaukštu…

  • TERRE EXOTIQUE Muskato riešutai su luobele, 40 g.

    6.80  6.12 

    Tiesiai iš Šri Lankos – muskato riešuto medžio vaisiai. Sutarkuokite riešutą arba susmulkinkite luobelę į košę, mėsos patiekalus ar daržoves!

  • TERRE EXOTIQUE Prieskonių mišinys sriuboms “Dreaming of Sukhothai”, 40 g

    6.60  5.94 

    Pagardinkite ruošiamas sriubas šaukštu šio prieskonių mišinio ir keliais lapeliais šviežiomis aromatinėmis žolelėmis. Labai skanu!

  • TERRE EXOTIQUE Prieskonių mišinys sriuboms “Treasures from the Vegetable Patch”, 20 g.

    6.60  5.94 

    Pagardinkite ruošiamas sriubas šaukštu šio prieskonių mišinio ir keliais lapeliais šviežiomis aromatinėmis žolelėmis. Labai skanu!

  • TERRE EXOTIQUE Raudonėlis, 15 g.

    4.05  3.64 

    Stiprus raudonėlio skonis pagardins Jūsų ruošiamas picas, daržoves ir mėsos patiekalus.

  • TERRE EXOTIQUE Raudonieji Kampoto pipirai, 50 g.

    9.90  8.91 

    Kai šis raudonasis Kampoto pipiras sumalamas su grūstuvu, jis išskiria vaisių ir mentolio natas. Šiuos pipirus naudokite patiekaluose, lengvai susmulkintus grūstuve, ir tai pagardins visus Jūsų patiekalus.

  • TERRE EXOTIQUE Raudonieji Voatsiperifery pipirai, 50 g.

    10.20  9.18 

    Šie išskirtiniai pipirai skinami tik visiškai prinokę, tada rūšiuojami. Jų gaivios ir vaisinės natos pagardins šokoladinius desertus, žuvį ir keptą raudoną mėsą.

  • TERRE EXOTIQUE Raudonosios Szechuan uogos, 30 g.

    10.20  9.18 

    “Szechuano” uogos jau buvo garsios senovės Kinijoje. Jų citrusiniai, bet aštrūs poskoniai idealiai tinka su žuvimi, šokoladu, braškėmis ir ananasais. Prieš patiekdami, lengvai susmulkinkite.

  • TERRE EXOTIQUE Rožinė, kristalinė druska, 280 g.

    7.20  6.48 

    Ši druska atkeliavo iš Khewra kasyklų esančių Himalajų širdyje. Labai gryna, sausa ir be jodo, tai yra ideali druska Jūsų druskos malūnėliui. Puikus visų patiekalų prieskonis.

  • TERRE EXOTIQUE Rozmarinas, 40 g.

    4.70  4.23 

    Ryškus Viduržemio jūros regiono rozmarino skonis pagardins padažus, pyragus, avieną ir įdarytus pomidorus.

  • TERRE EXOTIQUE Rūkyta paprika “Pimentón de La Vera” iš ISPANIJOS, 60 g.

    6.80  6.12 

    Rūkyta paprika, turinti chorizo ​​aromatą, pagaminta naudojant Ispanijos tradicijas! Idealiai tinka tortilijoms, lašišai ir marinatams.

  • TERRE EXOTIQUE Sėklų mišinys salotoms, 100 g.

    4.70  4.23 

    Šios skanios ir traškios sėklos pagardins visas jūsų salotas, pyragus ir lazaniją.

  • TERRE EXOTIQUE Skrudinti baltieji Penja pipirai, 60 g.

    9.50  8.55 

    Atraskite šį skanų skrudintą baltąjį „Penja“ pipirą. Jaučiamas ant grotelių keptų lazdyno riešutų poskonis.

  • TERRE EXOTIQUE Skrudinti juodieji pipirai iš MALABAR, 60 g.

    9.20  8.28 

    Atraskite šį nepakartojamą juodąjį pipirą! Tiesiog išskirtinis! Pagyvina stipraus skonio mėsą, jautieną, žvėrieną ir ančių krūtinėlę.

  • TERRE EXOTIQUE Skrudinti žalieji pipirai, 50 g.

    8.80  7.92 

    Atraskite šį nepakartojamą skrudintą žaliąjį pipirą, kurio skrudintos natos yra tiesiog dieviškos! Jo skrudintos natos pagardins klasikinį pipirų padažą ir ant grotelių keptą kepsnį.

  • TERRE EXOTIQUE Skrudintų prieskonių mišinys, 60 g.

    6.40  5.76 

    Traškus, stiprių skonių ir kerinčių skrudintų natų derinys. Idealiai tinka su jautienos karpačio, tartare ir salotomis.

  • TERRE EXOTIQUE Tex Mex prieskonių mišinys, 60 g.

    5.00  4.50 

    Amerindiečiai šį prieskonių mišinį naudojo medžiojamųjų gyvūnų mėsai konservuoti. Idealiai tinka pagardinti jautieną, tortilijas, gvakamolės padažą.

  • TERRE EXOTIQUE Timuro uogos, 40 g.

    7.70  6.93 

    Timuro uoga yra retenybė. „Timur“ uogą augina Nepalo kalnų ūkininkai ir turi unikalų citrinų, daržovių ir miško aromatą. Patiekaluose naudokite lengvai susmulkintas ar užplikytas uogas ir jos pagardins Jūsų vėžiagyvių ir žuvies patiekalus bei šokoladinius desertus.

  • TERRE EXOTIQUE Tonka pupelės, 50 g.

    8.80  7.92 

    Ši nuostabi Amazoninė tonka pupelė išskiria šiltas ir malonias vanilės bei karamelės natas. Sumaltos ar tarkuotos pupelės suteiks Jūsų desertams, žuvies patiekalams, daržovėms, jūros gėrybėms ir paukštienai ypatingo skonio.

  • TERRE EXOTIQUE Vanilės ankštys iš Madagaskaro, 2 vnt.

    14.00  12.60 

    Šios vanilės ankštys auga Madagaskare, vanilės gimtojoje vietoje, drėgnuose miškuose. Ši vanilė išskiria vaisines bei šokoladines natas, kurios puikiai tinka bet kokiam saldžiam kepiniui ir desertui.

  • TERRE EXOTIQUE Vikingų druska, 225 g.

    9.00  8.10 

    Nepakartojamas receptas, paveldėtas iš vikingų ir iš naujo atrastas – Vikingų druska, Jus tikrai nustebins! Ši puiki druska pakeri mėgstančius rūkytų produktų bei patiekalų skonius. Puikus kiaušinių ar traškių žalių salotų priedas!

Kokio produkto ieškote?