• TERRE EXOTIQUE Pipirų malūnėlis, 8 cm.

    30.00  PVM

    „Peugeot Baya“ pipirų malūnėlis patogus, paprastas ir juo lengva naudotis. Metalinė reguliavimo rankenėlė suteikia papildomo rafinuotumo. Su ja galite reguliuoti maltų pipirų rupumą. Itin kompaktiškas, šis rankinis malūnėlis garantuoja nepriekaištingą sukibimą ir stabilumą.

  • TERRE EXOTIQUE Baltieji Kampoto pipirai, 50 g.

    11.95  PVM

    Karštas, galingas ir aštrus, atskleidžiantis mentolio užuominas… Šis nuostabus baltasis Kampoto pipiras – tikras lobis! Puikiai tinka žuvies, vėžiagyvių patiekalams gardinti bei dera su vaisių salotomis ir braškėmis.

  • TERRE EXOTIQUE Raudonieji Voatsiperifery pipirai, 50 g.

    10.20  PVM

    Šie išskirtiniai pipirai skinami tik visiškai prinokę. Jų gaivios ir vaisinės natos pagardins šokoladinius desertus, žuvį ar keptą raudoną mėsą.

  • TERRE EXOTIQUE Baltieji Voatsiperifery pipirai, 50 g.

    10.20  PVM

    „Voastiperifery“ baltieji pipirai puikiai tinka su traškiomis, keptomis daržovėmis ar daržovių garnyru. Pagardina keptą paukštieną, žuvį, kreminius padažus ar net šokoladinį pyragą.

  • TERRE EXOTIQUE Juodieji Voatsiperifery pipirai, 50 g.

    10.20  PVM

    Pipirai pasižymi retomis, nepakartojamomis gėlių natos su šviežia citrusinių vaisių užuomina… Naudokite šį pipirą savo pipirų malūnėlyje ir pagyvinkite visus savo gaminamus patiekalus! Puikiai tinka su salotomis, bulvių patiekalais, ėrienos, kiaulienos, žuvies patiekalais. Nepakeičiamas ingredientas didkepsniams gardinti.

  • TERRE EXOTIQUE Raudonieji Kampoto pipirai, 50 g.

    9.90  PVM

    Kai šis raudonasis Kampoto pipiras susmulkinamas grūstuvu, jis išskiria nuostabias vaisių ir mentolio natas. Pipirus naudokite patiekaluose, lengvai susmulkintus grūstuve. Jie pagardins visus Jūsų gaminamus patiekalus.

  • TERRE EXOTIQUE Espellete čili pipirai, 40 g.

    9.70  PVM

    Espelette Čili pipiras yra aromatingas ir šiek tiek aštrus. Tik dešimt ūkininkų pasaulyje turi receptą, kaip jį tinkamai paruošti vartojimui. Naudokite visur, tiek saldžiuose, tiek pikantiškuose patiekaluose. Skovilio skalė: 4/10 (aštrus).

  • TERRE EXOTIQUE Skrudinti baltieji Penja pipirai, 60 g.

    9.50  PVM

    Atraskite šį skanų skrudintą baltąjį „Penja“ pipirą. Jaučiamas ant grotelių keptų lazdyno riešutų poskonis.

  • TERRE EXOTIQUE 3 pipirai, 75 g.

    9.30  PVM

    Koks puikus mišinys! Aštrūs juodieji pipirai, ryškaus skonio baltieji pipirai ir švieži žalieji pipirai. Susmulkinkite šį 3 pipirų mišinį ir pagardinkite visus savo mėsos patiekalus bei ant grotelių keptą žuvį.

  • TERRE EXOTIQUE Juodieji Penja pipirai, 70 g.

    9.30  PVM

    Išskirtinis juodųjų Penja pipirų poskonis yra atsiradęs dėl natūraliai turtingo ir subalansuoto vulkaninio dirvožemio, kuriame šie pipirai auga. Juodieji „Penja“ pipirai praturtins Jūsų troškinius, ožkos sūrį ir mėsą. Tai puikus kompanionas Jūsų malūnėliui!

  • TERRE EXOTIQUE Skrudinti juodieji pipirai iš MALABAR, 60 g.

    9.20  PVM

    Atraskite šį nepakartojamą juodąjį pipirą! Tiesiog išskirtinis! Pagyvina stipraus skonio mėsą, jautieną, žvėrieną ir ančių krūtinėlę.

  • TERRE EXOTIQUE Juodieji Kampoto pipirai, 70 g.

    9.20  PVM

    Šiuos pipirus sugrūdus grūstuve, pajusite jų skleidžiamas vaisių ir mentolio natas. Pipirus rekomenduojama naudoti lengvai grūstus visuose savo patiekaluose.

  • TERRE EXOTIQUE Skrudinti žalieji pipirai, 50 g.

    8.80  PVM

    Atraskite šį nepakartojamą skrudintą žaliąjį pipirą, kurio skrudintos natos yra tiesiog dieviškos! Jo skrudintos natos pagardins klasikinį pipirų padažą ir ant grotelių keptą kepsnį.

  • TERRE EXOTIQUE Baltieji Penja pipirai, 70 g.

    8.80  PVM

    Puikus kompanionas jūsų pipirų malūnėlyje! Šis baltasis „Penja“ pipiras su mentolio aromatu pasižymi išskirtiniu charakteriu ir skoniu.  Juos naudokite patiekaluose lengvai susmulkintus bei gardinkite visus savo patiekalus.

  • TERRE EXOTIQUE Sūdyti žalieji pipirai iš Madagaskaro, 25 g.

    7.90  PVM

    Šie stebinantys žalieji pipirai pirmiausia konservuojami sūryme, po to džiovinami. Dėl to jie būna traškūs ir skanūs, ir yra puikus priedas prie namuose gaminamų patiekalų. Pateikite šiuos skanius pipirus kartu su aštriais žemės riešutais ir mėgaukitės!

  • TERRE EXOTIQUE Juodieji Timizo pipirai iš Etiopijos, 30 g.

    7.50  PVM

    “Timiz“ pipirai išskiria intensyvius tabako, dervos ir keptų žolelių aromatus. Jie puikiai tinka pagardinti vištienos patiekalus, omarus, saldainius ir karčius šokoladinius desertus.

     

  • TERRE EXOTIQUE Juodieji pipirai iš Lampongo, 70 g.

    7.30  PVM

    „Lampong“ juodieji pipirai puikiai tinka tiems, kurie mėgsta aštrius pipirus. Norėdami pagardinti daržoves, grybų patiekalus, keptą mėsą ar žuvį, naudokite juodus „Lampong“ pipirus.

  • TERRE EXOTIQUE Juodieji pipirai iš Belemo, 70 g.

    7.30  PVM

    Šie juodieji pipirai kilę iš Brazilijos. Pipirai pasižymi aštriu anyžiaus poskoniu, todėl pagardins visus Jūsų marinatus bei mėsos patiekalus.

  • TERRE EXOTIQUE Kajeno čili pipirai, 55 g.

    7.10  PVM

    Šie Kajeno Čili pipirai suteiks Jūsų patiekalams aštrų ir egzotinį skonį. Puikiai tiks padažams, keptai mėsai, keptoms daržovėms, sriuboms, bulvėms ir kitiems įvairiems patiekalams gardinti.

  • TERRE EXOTIQUE Čili pipirai “Angelo plaukai”, 15 g.

    7.00  PVM

    Naudokite šias lengvas „Angelų plaukų“ gijas, kad papuoštumėte ir pagardintumėte savo gaminamus patiekalus. Ypatingai tinka salotoms. Aštrumas pagal Skovilio skalę: 5/10.

  • TERRE EXOTIQUE Juodieji pipirai iš Malabaro, 70 g.

    6.60  PVM

    Šie pipirai tiesiai iš Malabaro pakrantės, kuri tapusi daugelio prieskonių gimtuoju lopšiu. Juodieji pipirai atskleidžia saldžias natas, pagardina mėsą, saldžiarūgščius patiekalus ir daržoves. Pipirus rekomenduojama naudoti lengvai grūstus, visuose mėsų patiekaluose.

Kokio produkto ieškote?